Hemstäd & RUT

Hemstädning & RUT-tjänster.

Alla tycker inte om eller har möjlighet att städa – men alla uppskattar ett välstädat hem! Att komma från jobbet till ett välstädat hem ger en välbehövlig energikick i en stressad vardag. När vi städar din bostad får du mer tid & energi över för socialt umgänge och fritidsintressen.

Hemstädning är ett förtroendeuppdrag som vi ser ödmjukt på. Vi arbetar hårt för att du ska känna att vi stärker dig och att städningen blir exakt efter dina villkor. Via oss slipper du binda upp dig på krångliga avtal, vi syr paketet efter dina behov. Vår personal är välutbildad och har tystnadsplikt. Med Timotej & Miljö får du en professionell städpartner.

Skicka offert
Namn*
Telefon*
E-post*

Städtjänster

1

STÄDSERVICE

Vi utför städservice efter dina önskemål. Alla våra avtal är flexibla och moderna för att du ska slippa krångel och låsa in dig i snåriga kontrakt. Vi städar på förtroende.

2

RUT-TJÄNSTER

Alla våra tjänster är berättigade till RUT-avdrag. Personer över 65 år har utökad RUT. För frågor angående detta kontakta oss.

3

GOLVVÅRD

Vi gör dina golv skinande rena! Anlita oss för att rengöra ditt golv. Givetvis använder vi endast miljövänliga metoder.

4

FÖNSTERPUTSNING

Låt dina fönster bli som nya! Vi gör dina fönster skinande rena. Givetvis är fönsterputsning berättigad till RUT-avdrag.

5

FLYTTSTÄDNING

Sedan hösten 2016 är numera flyttstädning inkluderad i RUT. Perfekt då det ofta är ett mödosamt arbete samt även kan bli kostsamt om det är anmärkningar. Vi städar med garanti.

6

GRÄSKLIPPNING

Vi klipper ditt gräss och sköter om trädgården. Kommer du resa bort under sommaren eller behöver avlastning? Vi hjälper dig med allt!

”Timotej & Miljö ska vara en städpartner som våra kunder vill arbeta långsiktigt med. Vi ska göra vårt yttersta för att lära oss exakt hur respektive uppdragsgivare önskar få sin städning utförd. För oss är ingen kund likadan.”

Simon Johansson
Ägare Timotej & Miljö

Vill du veta mer?

KONTAKTA OSS